Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az Egyszer rendezője misztikus thrillert forgatott

2011.05.24. 20:01 koimbra 1 komment

John Carney az Egyszer (Once) filmmel érdemelte ki, hogy rávetüljön a rivaldafény, a produkció több fesztiválon és díjátadón (köztük az Oscaron) is megfordult, ezt követően nem sokat lehetett hallani a rendezőről. Pedig Hollywood azon szokott lenni, hogy beszippants, megrágja és kiköpje a tehetséges rendezőket, akik ha nem vigyáznak és nem lavíroznak ügyesen, akkor elnyelheti őket a süllyesztő.

Carney szinte a legnagyobb csendben forgatta le a The Rafters misztikus thrillerét, ezen már az utómunkálatokat végzik, tehát elvileg hamarosan a trailer is befut. Az Aran-szigeteken játszódik a történet, ahol két amerikai túrázó száll meg egy kísértet járta vendégházban, képbe kerül egy fiatal hölgy is, aki mindkét férfi szimpátiáját elnyeri. Marcella Plunkett lesz látható az egyik főszerepben, a színésznő az Egyszerben is játszott, Killian Scott, Sean Donegan, Des Nealon, Marie O'Neill formálják meg a többi központi figurát. Íme egy concept art. 

Címkék: miújság concept art thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr952929692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

game ower 2011.05.25. 14:16:06

Na erre kíváncsi leszek,mivel nem messze élek az Aran szigetektöl,(Írországban található)és épp most nyáron akarok egy 2 napos túrát a szigeteken.A filmröl nem sokat tudok,de az Ír táj szépsége talán kárpótólja a nézöt,az estleges rossz film miatt.:)
süti beállítások módosítása