Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dillon helyett Dorff lesz a Boot Tracks főszereplője

2011.05.25. 10:54 koimbra Szólj hozzá!

Matt Dillon lett volna a Boot Tracks főszereplője, azonban valamiért elhagyta a projekt környékét, helyére Stephen Dorff lépett. A színész Ray Winstone és Michelle Monaghan mellett játszhat a Matthew F. Jones regényéből készülő alkotásban.

Dorff egy Charlie Rankin nevű volt fegyencet játszik, aki egy pornószínésznő társaságában utazgat. Rankin négy évet húzott le a sitten és egy másik rab, Buddha utasírására ki kell nyírnia valakit. A rácsok mögött Buddha volt a legjobb barátja és mentora, számára végzett el különféle "melókat", cserébe védelmet kapott és nem kellett félnie semmitől.  Azonban Rankin rossz házba tör be, így nem azzal végez, akivel kellene. A pornós házában húzza meg magát egy ideig, kicsit meglepődik, hogy a nő nem kérdez semmit, csak így simán befogadja. Monaghan a prostit formálja meg, Winstone pedig azt a fickót testesíti meg, akinek Dorff különféle feladatokat végez.

Dorff sajnos hajlamos rossz filmeket is bevállalni, az elmúlt időszakban azonban volt két jó választása is. Az egyik a Somewhere dráma, ami több filmfesztiválon is megfordult, a másik Az elítélt (Felon) volt.

Címkék: miújság könyvből film thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr602930963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása