Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Új rendezőt keresnek az Uncharted élére

2011.05.27. 20:09 koimbra 5 komment

Jó ideje David O. Russell dolgozott az Uncharted: Drake's Fortune számítógépes játék filmadaptációjának a forgatókönyvén és a rendezést is ellátta volna. A főszerepre Mark Wahlberget sikerült megnyerni, bár Nathan Fillion erősen kampányolt azért, hogy őt kérjék fel a filmbe.

Azonban O. Russell úgy döntött, hogy bedobja a törülközőt. Kiderült, hogy a Sony túlságosan is hosszúnak találta a forgatókönyvét, amibe sikerült jó pár olyan karaktert is beleírni, akik nem is szerepelnek a játékban. Mióta érdekel ez egyáltalán valakit Hollywoodban? Úgy tűnik, hogy a Sony igenis egy játékhoz hű mozit akar készíttetni. A szkriptben ráadásul a főhős nem magányos kalandor lett volna, hanem egy kincsvadászattal foglalkozó család tagjaként láthattuk volna. Russell távozásával valószínűleg Walhberg is fogja a batyuját és más projektet keres, így legalább Fillion neve újra előtérbe kerülhet.

A Sony új rendezőt és forgatókönyvírót keres, elővették Thomas Dean Donnelly és Joshua Oppenheimer korábbi vázlatát, amiből az új jelölt vígan dolgozhat. Arra senki ne számítson, hogy az elképzelt 2012-es bemutató meg fog valósulni.

A játékban a főhős Nate úgy gondolja, hogy egyik őse a hírhedt angol tengerész és kalóz, Sir Francis Drake. Nate egy koporsót emel ki éppen a vízből, amiben azt hiszi Drake maradványai találhatóak, de helyette csak egy könyvre lel, amiben különféle kincsek lelőhelyét találja leírva. Elsőként El Dorado-t és annak mesés aranyát kutatja fel, ám másoknak is fáj a foguk a kincsre. A játékról a gamechannelen olvashatsz bővebben.

Címkék: miújság uncharted játékból film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr22937447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

COLT 2011.05.27. 20:19:52

Ez még jó is lehet, mondom ezt úgy, hogy a játékkal még sosem játszottam!

Sanosuke 2011.05.27. 20:43:07

szerintem hagyják , játékban az igazi .

COLT 2011.05.28. 09:44:45

Hát más műfaj az biztos.

Rango 2011.05.28. 16:42:07

Uncharted film ide vagy oda, a lényeg, hogy jön a 3. rész idén télen csak PS3-ra !
He-he-he. :)

COLT 2011.05.29. 12:21:36

@Rango: Állítólag a kettő nagyon jó volt, meg az egy is király volt. Kéne szerezni egy olyan havert akinek van PS3-a és beköltözni hozzá két három napra:D
süti beállítások módosítása