Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gray következő filmjében Phoenix lesz a főszereplő

2011.06.01. 10:51 koimbra 5 komment

James Gray új filmjében, a Low Life-ban ismét együtt dolgozhat Joaquin Phoenix-szel, aki két évig nem csinált más, csak röhögött a markába, hogy a világ értetlenül nézi rapper karrierjét. Phoenix-en kívül Jeremy Renner és Marion Cotillard lesznek a főbb szereplők, a forgatás csak 2012-ben indulhat. Renner túlságosan elfoglalt, a Bosszú Angyalaiban bukkan fel és még a Bourne Legacy-t is kell tudnia, Cotillard pedig a Batman harmadik részében fog játszani és még Phoenix sem ér rá, mivel Paul Thomas Anderson vallási projektjére írt alá.

Cotillard karaktere Lengyelországból Amerikába utazik, nagy álma, hogy ott telepedjen le. Ám a szép új élet nem valósul meg, húga halálos beteg lesz és gyógyszerei nem túl olcsóak. Hogy testvére mégis hozzá tudjon jutni a pirulákhoz  kénytelen szexuális szívességeket bevállalni. Renner egy bűvészt játszik, akit teljesen elvarázsol a nő és megpróbálja levenni a lábáról, a férfi a legjobb esélye arra, hogy otthagyja a szörnyű múltját. Phoenix lesz Renner testvére, aki kihasználja a nőt.

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr932948137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2011.06.01. 11:00:41

Jónak tűnik, a sztori és a szereplőgárda alapján is...
James Gray-től én csak az Éjszaka urait láttam, arról viszont az a véleményem, hogy talán jobb is lehetett volna más rendezővel...
Mindegy, majd most talán kirukkol Gray...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.06.01. 13:02:11

@vrango: nekem tetszett az éjszaka urai is, ezt is meg fogom nézni.

vrango 2011.06.01. 13:11:43

@doggfather: Nekem is tetszett a hangulata, csak valahogy a tempója nem a legjobbra skeredett...

Atkakukac1989 2011.06.01. 18:19:05

@doggfather: nekem is nagyon tetszett az éjszaka urai (10/9), és ezt a filmet is várom.

Remek színésznek tartom Phoenix-et és örülök, hogy visszatér a filmekbe.
süti beállítások módosítása