Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Redford és Nolte útinaplója

2011.06.02. 11:58 koimbra 1 komment

Robert Redford és Paul Newman a Butch Cassidy és a Sundance kölyök óta keresték a megfelelő alapanyagot, amiben újra együtt tudtak volna dolgozni, előbbi keserűen meg is jegyezte, hogy a számukra felajánlott projektek mind egy szálig rosszak voltak. Majd 2005-ben kiderült, hogy Redford szemet vetett Bill Bryson útinaplójának a megfilmesítésére és az A Walk in the Woods című alkotáshoz sikerült megnyerni Newmant is, aki azonban 2008-ban elhunyt. A tervezet nem került jégre, továbbra is formálódott, bár kissé lassan.

Newman helyére  egy tehetséges veterán színészt kellett találni, Nick Nolte-t kérték fel a másik főszerepre, aki igent mondott. Bryson könyve két férfiről szól, akik úgy döntenek, hogy végigmennek a világ legesleghosszabb gyalogösvényén. Az Appalace-hegységen keresztülvezető útjuk során több, mint 2100 mérföldet tesznek meg. Már csak rendezőt kell lelni a film élére, Christopher Columbust és Barry Levinsont emlegették pár éve, de nem tudni, hogy őket érdekli-e még a feladat.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr682951186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2011.06.03. 08:05:35

Nem tudom, hogy a szóban forgó útinapló elég izgalmat tartogat-e egy mozifilm számára, de azért szerintem - elég akár csak a 127 órára gondolni - egy jó rendező, jó színészekkel simán megbírkózik a feldattal...
Nos, ezek szerint a jó színészek már adottak:)
süti beállítások módosítása