Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Broken Lizard újabb filmje

2011.06.07. 10:17 koimbra 4 komment

A Broken Lizard csapat újra támad, a Sületlen paradicsom (Club Dread) és a Sörcsata (Beer Fest) alkotói hamarosan a The Baby Makerbe vágnak bele. Jay Chandrasekhar látja el a rendezői teendőket, Paul Schneidert és Olivia Munnt is megnyerték a filmhez.

A produkció középpontjában egy házaspár áll, akik nagyon szeretnének gyereket, de akárhogy próbálkoznak az asszony csak nem esik teherbe. A férj úgy dönt, hogy haverjai segítségével kirabol egy pasedena-i spermabankot, hogy megszerezze azt a mintát, amit még régebben leadott, hátha azzal összejönne a dolog.

Természetesen a Broken Lizard tagjai is láthatóak lesznek. Kevin Heffernan Schnider kissé őrült cimboráját formálja meg, Chandrasekhar pedig egy észt mestertolvajt alakít. A forgatókönyvet Peter Gaulke és Gerry Swallow, a Jégkorszak (Ice Age) második részének az írói vetették papírra.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr662963934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanosuke 2011.06.07. 19:02:38

a baromi Őrjárat a legjobb filmjük szerintem, múlt hérten ment is az egyik nagy kereskedelmin.

Swarm · http://filmfreakblog.blogspot.com 2011.06.07. 23:02:11

Szerintem is az a legjobb alkotásuk. Bár a többin is el-el lehet röhögcsélni.

a8zoli 2011.06.08. 07:41:16

a slammin solomont még nem láttam tőlük , de a super troopers ami sztem az ász tőlük. a sörcsata se volt rossz de igazi tapló poénok csak a super troopersben volt... :D
süti beállítások módosítása