Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - A pap vámpírokra vadászik, McConaughey ügyvédet játszik

2011.06.09. 17:06 koimbra 1 komment

Paul Bettany keménykedik, de ezen kívül lesz thriller és még egy olasz vígjáték is.

A pap (The Priest) : A Légió rendezője, Scott Stewart koreai képregényből készített filmet. Paul Bettany játssza a főhőst, az általa megformált pap megpróbálja visszaszerezni unokahúgát a vámpírok karmai közül.

Az igazság ára (The Lincoln Lawyer): Brad Furman dirigálta a thrillert Michael Connelly regényéből. Matthew McConaughey egy apróbb ügyekre specializálódott ügyvédet formál meg, aki beletenyerel egy nagyobb esetbe.


Koszorúslányok (Bridesmaids): A producer Judd Apatow, rendező Paul Feig. Annie (Kristen Wiig) barátnője férjhez megy és ő szeretne lenni a koszorúslánya, de azért akad riválisa is. Amerikában  az év egyik meglepetéssikere, bőven túlhaladt a 100 millió dolláron.


Gianni és a nők (Gianni e le donne): Olasz vígjáték  Gianni Di Gregorio, a Vénasszonyok nyara rendezőjétől. Az öregedő Gianni újra megpróbál csajozni, csak azért, hogy bebizonyítsa képes még hódítani. Ám a fiatal lányok nem buknak rá.


Janus: Magyar film, Pozsgai Zsolt saját színpadi művét vitte vászonra. Janus Pannonius és Mátyás király találkozik egy vidéki vasútállomáson. Mátyás itt kéri számon rajta, hogy miért szervezett összeesküvést ellene.


Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr652971044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szepherceg 2011.06.09. 21:06:47

A papot már megnéztem.. egyszer nézős film:)
süti beállítások módosítása