Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Vaughn fia és Bateman lánya egymással randizhat

2011.06.10. 12:42 koimbra Szólj hozzá!

Jason Bateman nyáron két filmben is látható lesz, a Testcsere (The Change-Up) és a Förtelmes főnökök (Horrible Bosses) kapcsán nem győzhet interjúkat adni, de ezt követően elvileg ráér, hiszen az Arrested Development mozifilm forgatása még nem most indul. De úgy tűnik nem láblógatással akarja elütni az időt, ugyanis az Insane Laws vígjátékra fog leszerződni, amiben Vince Vaughn mellett játszhat.

A forgatókönyvet Jeremy Garelick írta, ő tette le az asztalra a Szakíts, ha bírsz (The Break-Up) szkriptjét is, amiben Vaughn volt a főszereplő. Mivel a produkció nagy siker volt, így nem csoda, ha a komikus könnyedén belement, hogy ismét egy Garelick által jegyzett szkriptból készülő filmben játsszon.

Vaughn és Bateman nagy haverok lesznek a filmben, egyikük fia beleszeret a másik lányába, Majd hogy a dolog kicsit bonyolultabbá váljon Vaughn lánya teherbe esik.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr502972881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása