Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cruise a Csak egy lövés thrillerben

2011.06.14. 10:07 koimbra 1 komment

Tom Cruise-t akarják megnyerni Jack Reacher szerepére a Csak egy lövés (One Shot) thrillerbe. A produkció Lee Child regényén alapszik, az író eddig 15 könyvet írt, amiben Reacher a főhős, így ha az első felvonás sikeres lesz Cruise jó néhányszor bújhat az ex-katonai rendész bőrébe. Az már más kérdés, hogy a a regényben Reacher közel 2 méter magas és 100 kiló, de hát Hollywoodban ez nem zavar senkit. A következő mondattal tudták le a kis különbséget "A főhős mérete a könyvben a megállíthatatlan erő metafórája, amelyet Cruise egyedi módon tud megformálni."

A Csak egy lövés a regénysorozat nyolcadik része. Egy mesterlövész 5 embert szed le egy amerikai kisvárosban, a rendőrség a nyomok alapján el is fognak egy James Barr nevezetű exkatonát. A gyanúsított egy szót se szól, csak annyit ismételget, hogy kerítsék elő Reachert, aki meg is jelenik és saját maga próbálja felgöngyölíteni az esetet, a szálak azonban a legfelsőbb körökbe vezetnek, nem csak a szokásos bűnözőkön verekszi át magát, de útjába kerülnek sokat látott maffiózók és politikusok is.

A forgatókönyvet Christopher McQuarrie, a Valkűr (Valkyrie) írója tette le az asztalra, a rendezői poszton szintén ő fogja osztogatni az utasításokat.

 

Címkék: miújság könyvből film thrillerhír jack reacher

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr282982532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NZ79 2011.06.14. 22:36:44

A forgatókönyvíró/rendező személye bíztató..Cruise?? Hát nem két méter és a 100 kilótól is odébb van, de vannak emlékezetes filmjei..és nagyon pedálozik egy sikerfilmért.
süti beállítások módosítása