Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Saldana és Ruffalo az Infinitely Polar Bear drámában

2011.06.17. 11:01 koimbra Szólj hozzá!

Zoe Saldana ezúttal drámában teszi tiszteletét, leszerződött Mark Ruffalo mellé az Infinitely Polar Bear filmre, amelynek producere J.J. Abrams lesz. Ruffalo bipoláris rendellenességben szenved, e miatt kirúgják munkahelyéről és kezdi elveszíteni a józan eszét is. Felesége (Saldana) pedig fogja magát, felpakolja a gyerekeket és elhagyja a férfit. 

Maya Forbes, A meztelen dobos (The Rocker) és Szörnyek az űrlények ellen (Monsters vs Aliens) írója vetette papírra a forgatókönyvet és a rendezést bevállalta, habár ilyesmit korábban még nem csinált. Abramsnak bizonyára lesz néhány jó tanácsa, ha esetleg a forgatás alatt elbizonytalanodna.

A film megvalósulását nagyban megkönnyítette, hogy Megan Ellison látott fantáziát a történetben és segítségével összejött a szükséges költségvetés. A milliárdos Ellison az Oracle Corporation alapítójának, a Larry Ellisonnak az örököse. Szintén neki rebeghet hálát Paul Thomas Anderson, mivel nélküle nem tudott volna hozzálátni vallási művéhez, a The Masterhez.

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr532991711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása