Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Footloose remake előzetese

2011.06.22. 11:32 koimbra Szólj hozzá!

1984-ben hatalmas siker volt a Footloose, Amerikában 80 millió dollárt termelt. Folytatása nem volt, azonban néhány évvel ezelőtt felvetették, hogy remake-et kellene belőle csinálni. A rendezői székben Kenny Ortega üldögélt, de kreatív nézetkülönbségek miatt elhagyta a produkció ház a táját, a Paramounttal nem tudott közös nevezőre jutni és a produkciós költségeken is vitáztak. 2010-ben Craig Brewer lépett a fedélzetre, aki a szkriptet is átdolgozta, Dean Pitchford, az eredeti produkció írója is besegített neki. A főszerepre Zac Efront nézték ki, 2009 márciusában azonban meggondolta magát, ugyanis szakítani akart az éneklős-táncos alkotásokkal. Chance Crawford lépett a helyére, de ő is kilépett, mivel nem ért rá. Ezt követően Thomas Dekker szerepelt a stúdió listájának az élén, ám mégis Kenny Wormald írhatta alá a szerződést. A továbbiakban már minden simán ment, Julianne Hough-t nyerték meg a női főszerepre, majd Dennis Quaid, Miles Teller és Andie MacDowell is bekerült a stábba.

Az MTV is részese volt az alkotásnak, így nem is csoda, hogy rengeteg zene és tánc lesz a filmben. Egy tragédia miatt a város vezetése nem nézi jó szemmel, hogy a tinik mulatoznak. Az egész azon múlik, hogy a jó muzsikák mellett milyen táncokkal kápráztatják el a célközönséget, illetve hogy a romantikus szál elfogadható lesz-e. A jelenlegi legsikeresebb hasonló alkotás a Step Up, ennek árnyékában nem sok ilyen témával rendelkező film állta meg a helyét.


Címkék: trailer remake footloose

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr443005553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása