Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Film lesz a Mad magazinban megjelent Spy vs Spyból

2011.06.23. 11:32 koimbra 1 komment

1961-ben debütált az első Spy vs Spy "történet" a Mad magazin hasábjain. A két kém folyamatosan azzal próbálkozik, hogy kikészítse a másik, persze mindezt humoros keretek között. Később rajzfilmsorozat, sőt még számítógépes játék is készült belőle.

Be van tervezve az élőszereplős változat, amelyet Ron Howard fog rendezni. A rendező neve tegnap is felmerült a Rush Forma 1-es film kapcsán. Ez vajon azt jelenti, hogy a Setét torony projektnek nem áll túl jó a szénája vagy esetleg azt remélik, hogy Howard nevével könnyebben össze tudják szedni a büdzsét? Mindenesetre ne lepődjünk meg, ha később már más fogja melegíteni a rendezői széket.

A produceri poszton Brian Grazer és David Koepp áll, a forgatókönyvet John Kamps-re bízták, aki a Premium Rusht is papírra vetette, ezt az akciófilmet Koepp dirigálta.

Címkék: miújság képregényből film vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr763008331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2011.06.23. 11:50:52

A gru is valami ilyesmin alapszik,csak nem kémek...
süti beállítások módosítása