Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gordon rendezheti a Háborús játékok remake-et

2011.06.24. 11:32 koimbra Szólj hozzá!

2009-ben merült fel a Háborús játékok (War Games) remake lehetősége, akkor Leonardo DiCaprio neve keringett a tervezet körül, azóta azonban csend honolt a film háza táján. Ma kiderült, hogy az MGM Seth Gordont, a The King of Kong és a Négy Karácsony (Four Christmases) rendezőjét kérte fel, hogy készítse el a filmet.

Az eredeti produkciót 1983-ban mutatták be Matthew Broderick főszereplésével. Broderick egy hackert alakított, aki azt hiszi, hogy egy olyan játékhoz sikerült hozzáférni, amelyben Amerika és Szovjetunió közötti háborút irányíthat. Ám a srác egy katonai gépbe tört be, nem is tudja, hogy tettével talán a következő világháborút indíthatja el.

Az MGM-nél nem csak az egy remake van készülőben, a régóta tervezgetett Robotzsaruból is elvileg hamarosan lesz valami, de formálódik a Carrie horror új verziója is.

Címkék: remake miújság háborús játékok

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr813010971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása