Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Wachowskiék titkos filmterve

2011.06.26. 19:29 koimbra Szólj hozzá!

A Mátrix után mindenki éltette a Wachowski tesókat, ám nem sokáig fürödhettek a dicsfényben. Neo visszatérése már annyira nem tetszett a népnek és az ezt követő filmek, amelyekhez nevüket adták sem sikerült valami fényesen, legutóbbi rendezésük, a Speed Racer (lsd tripnek becézett produkció) hatalmas bukta volt. Wachowskiék azonban nem tűntek el több vasat is tartanak a tűzbe, ami újabb tervezettel bővült, ami a Jupiter Rising címre hallgat. Ennél többet nem lehet tudni róla, hallgatás köde lengi be a projektet.

A tesók ezen túlmenően Will Smith főszereplésével akarják tető alá hozni a modern Robin Hoodot, elvileg hamarosan hozzálátnak a Cloud Atlashoz és még egy R kategóriás háborús forgatókönyv, a CN9 is az asztalukon hever.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr393016736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása