Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Claydonra bízták a Miserable Excuse For A Hero akciót

2011.06.30. 21:38 koimbra Szólj hozzá!

Phil Claydon, a Leszbikus vámpírok gyilkosai (Lesbian Vampire Killers) fogja elkészíteni a Miserable Excuse For A Hero filmet Bob Powers regénye alapján. Ennek főhőse egy 30 éves pincér, aki olykor színészkedik is. Elmegy egy vakrandira, másnap csörög a telefonja és közlik, hogy a barátnőjét elrabolták és 50.000 dollárért engednék szabadon. Habár a fickó alig ismeri a csajt mégis úgy dönt, hogy kiszabadítja.

A forgatókönyvet D.V. De Vincentis hozta össze, neki köszönhető az Otthon, véres otthon (Grosse Pointe Black) és a Pop, csajok, satöbbi (High Fidelity) is. Claydon jelenleg a Dan Minter: Badass For Hire akciófilmmel van elfoglalva, ami elvileg a 80-as évek alkotásaira fog hasonlítani.

Címkék: miújság könyvből film akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr823028494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása