Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hardwicke dirigálhatja Lindlom és Högberg románcát

2011.06.30. 11:05 koimbra Szólj hozzá!

Tavaly télen esett szó arról, hogy végre sínre kerülhet svéd Anita Lindlom énekesnő és Bosse Högberg bokszlegenda románcát elmesélő alkotás. Teltek-múltak a hónapok, végre meglelték a megfelelő rendezőt, érdekes módon nem egy svéd filmest kértek fel arra, hogy vezényelje le az alkotást, hanem Catherine Hardwicke kezébe adták a gyeplőt. "Teljesen beleszerettem a forgatókönyvbe - visszakerültem a 60-as évek hírességek világába, ahol  a hírnév sokkal fontosabb volt bármi másnál." - áradozott a rendezőnő Peter Birro szkriptjéről.

Noomi Rapace formálhatja meg Lindlomot, az alkotás azonban inkább Högbergre fog koncentrálni, a férfit Ola Rapace fogja eljátszani, aki Noomi volt férje. Ola négy éve készül a szerepre, azóta folyamatosan edz, hogy ne essen ki a formából és hihetően tudjon belebújni a svéd ökölvívó bőrébe.

És egy kis info Hogbergről: A férfi amatőrként rekordot állított fel, majd a profi karrierje során egészen a nagyváltósúlyú címmérkőzésig verekedte magát, ahol győzött. Nem vetette meg a nőket, sem az italt és a gyors kocsikat is kedvelte. 1967-ben lecsukták, 3 év múlva újra a kötelek közé állt, de három meccset is elbukott, így a nagy visszatérés elmaradt. Később rákban hunyt el.

Címkék: igaz történet miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr523026789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása