Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Barrymore dirigálhatja a Heist Societyt

2011.07.01. 11:29 koimbra Szólj hozzá!

A Hajrá Bliss (Whip It) gyenge bevétele Drew Barrymore-nak nem vette el a kedvét a rendezéstől. Újabb kiszemeltje a Heist Society, aminek a producere is lesz. Shauna Cross állt rá a forgatókönyvre, a hölgy Ally Carter regényéből próbált elfogadható irományt összehozni. Szintén Cross körmölte le a Hajrá Bliss szkriptjét, tehát jó munkakapcsolatot ápol Barrymore-ral.

Egy fiatal színésznőt keres a Warner a főszerepre, ha Barrymore-nak megfordult a fejében, hogy esetleg maga is játszana a produkcióban, akkor esetleg csak mellékkaraktert formálhatna meg. A regény története Katarina Bishopra koncentrál, aki betörőcsaládban nevelkedett, ám egy napon elege lesz ebből az életből és lelép. Édesapját később meggyanúsítják, hogy eltulajdonította egy gengszter értékes műtárgy gyűjteményét, ezért Katarina visszatér, összeszed egy csapatot, hogy visszaszerezzék az ellopott cuccot.

Barrymore a How to Be a Single filmre koncentrál, csak ezt követően szentelheti teljes figyelmét a rablós projektnek.

Címkék: miújság könyvből film thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr603029715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása