Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kendrick, Decker és Rock a 9 hónapban

2011.07.01. 13:35 koimbra Szólj hozzá!

Májusban jelentették be, hogy Cameron Diaz lesz a 9 hónap (What to Expect When You're Expecting) könyvből készülő filmben a főszereplő. Majd Jennifer Lopez  csatlakozott hozzá, most Anna Kendrick, Chris Rock és Brooklyn Decker lépett a fedélzetre.

Kendrick játssza Rosie-t, aki összejön régi szerelmével és együtt élik át a kissé vicces és megrendítő terhesség kezdeti szakaszát. Rock lesz Vic, aki a leendő apákat oktatja ki arról, hogy milyen feladatokat kell ellátniuk és hogyan kezeljék a helyzeteket.  Kirk Jones, a Mindenki megvan (Everybody's Fine) alkotója fogja levezényelni a produkciót. Heather Hach tollából származik a forgatókönyv, aki Heidi Murkuff bestsellerét adaptálhatta, később Shauna Cross pofozta ki a  szkrptet

A könyv tartalma: Minden terhesség más, mint a többi, és alig foglalható szabályokba, hogy mi vár a várandósra. Annyi biztos: lelkiismeretes terhesgondozással, egészséges étkezési szokások, életmód kialakításával jelentősen befolyásolhatja mindazt, ami a terhesség és a szülés során történik. A mai anyáknak sokkal jobbak az esélyeik rá, hogy egészséges gyermeket szülnek, mint a történelem során valaha is. Reméljük, hogy ez a könyv minden kérdésére választ ad, oldja a szorongásokat, hozzásegít ki-ki nyugodtabb éjszakai álmához. Aki tudja, mire várhat, azt kevesebb csalódás és több öröm fogja érni. Amikor e könyvet írtuk, arra törekedtünk, hogy egyetlen kérdést se hagyjunk megválaszolatlanul. Nemcsak saját személyes tapasztalatainkra támaszkodtunk, hanem a több száz, gyermeket váró szülőére is, akikkel kapcsolatba kerültünk és akiket megkérdeztünk. Reméljük, hogy minden kismama, minden leendő apa haszonnal forgatja majd munkánkat. Jó terhességet, könnyű szülést, szép, egészséges gyermeket kívánunk! (libri.hu)

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr753030056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása