Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Wahlberg és Hill a Good Time Gangben

2011.07.08. 11:33 koimbra 1 komment

Mark Wahlberg és Jonah Hill lesznek a Good Time Gang akció-vígjáték főszereplői, a a produkciót a Halálos fegyverhez (Lethal Weapon) hasonló filmként képzelik el az alkotók, amiben kicsivel több lövöldözés lesz, mint humorbomba.

Wahlberg sikeresen helytállt A Pancser police-ban (The Other Guys), ahol pávaként akart szárnyalni és el tudjuk róla képzelni, hogy könnyedén helytállna egy másik filmben. Hill viszont eleddig csak poénosabb oldalát mutogatta, kissé furán állna a kezében egy pisztoly. A két színész zsoldosokat alakítanak a Good Time Gangben, akik úgy döntenek, hogy bevállalnak egy igazán komoly melót, azt kénytelenek rájönni, hogy ez a küldés sokkal bonyolultabb, mint amire számítottak. John Landis fia, Max írta a forgatókönyvet, a rendezőt még keresik.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr103049866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2011.07.08. 12:52:41

Ez jól hangzik,érdekesnek tűnik :D
süti beállítások módosítása