Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az Ismeretlen férfi rendezőjére bíznák az Akira filmet

2011.07.15. 10:16 koimbra Szólj hozzá!

A Warner eltökélte, hogy megvalósítja az Akira mozifilmet, bár nem megy túl egyszerűen. Ruairi Robinson távozása után a Hughes fivérek közül Albert álldogált a rendezői poszt környékén, majd ő is lelépett. A stúdió a Polish testvéreknek ajánlotta fel a lehetőséget, akik nem vállalták a megmérettetést. Jelenleg Jaume Collet-Serrával folynak az egyeztetések, aki valószínűleg rábólint a dologra, de ha pár hónapig nem történik semmi a projekt körül, akkor bizonyára ő is bedobja a törülközőt.

Steve Kloves forgatókönyvével teljesen elégedettek a fejesek, a költségvetést 230 millió dollárra lőtték be, amiből két filmet terveznek leforgatni. Az első rész a manga első három felvonását dolgozza fel, a második pedig a következő hármat.

Címkék: akira miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr63069381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása