Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Costner negatív karaktert játszik a Django Unchainedben

2011.07.18. 21:41 koimbra 5 komment

Kevin Costner anno sztárnak számított, de egy-két bukta után belátta, hogy ideje lejárt és beérte kisebb költségvetésű filmekkel és egyszerű mellékszerepekkel is beérte. A New Daughter horror után megijedhettünk, hogy a színész elveszítette a maradék józan eszét és az efféle silány, DVD-re száműzött projektek irányába indult el, ám Costner hamar magára talált. A Superman rebootban a főhős földi apját játszhatja, de játszani fog Quentin Tarantino westernjében is.

Nem fogható rá, hogy Costner karrierje során sok kegyetlen, negatív figurát játszott volna el. A Django Unchainedben a szadista Ace Woodyt alakíthatja, aki a férfi rabszolgákat képzi ki harcosokká, hogy azok a fehéreket szórakoztassák, a fekete nőket pedig prostitúcióra kényszeríti. Természetesen Calvin Candle felügyelete alatt ténykedik, Candle-t Leonardo DiCpario fogja játszani.

A sátáni vigyort az arcukról Jamie Foxx fogja letörölni, ugyanis a Christoph Waltz által játszott fejvadásszal toppannak be a ranchra, ahol bizonyára némi diskurálást követően megütközik a két fél egymással.

Címkék: miújság django unchained

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr353078270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.07.18. 21:47:26

Egyre jobban és jobban hangzik ez a film :) Legutóbb Tarantino Waltz-nak adott egy jó nagy lökést Hollywood irányába, talán Costner-t ő fogha újra sztárrá csinálni? :) Ha jól játssza a karaktert, lazán felkapottá válhat megint a neve.

Attila1234 2011.07.18. 22:03:58

Erős lesz a casting, az egyszer biztos.

Na mi újság, Wagner úr? 2011.07.19. 09:58:46

Ez egy biztos megnézős film.
Kevin Costner forever!

A nép fia 2011.07.19. 10:17:17

Épp a napokban néztem Costner egyik méltatlanul elfeledett filmjét, A jövő hírnökét (The Postman). Nem tudom, láttátok-e már, de nekem nagyon bejött! Közel 3 órás, de már szinte epic.

Gevin · http://mediaviagra.blog.hu/ 2011.07.21. 21:02:55

Mr. Brooks. Costner remélem erőre kap.
süti beállítások módosítása