Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Redford és LaBeouf politikai thrillerben

2011.07.20. 10:23 koimbra Szólj hozzá!

Robert Redford következő filmje a The Company You Keep politika thriller lesz, amelyet nem csak rendez, hanem az egyik főszerepet is el fogja játszani. Redford utoljára 2007-ben bukkant fel a vásznakon, akkor a Gyávák és hősök (Lions for Lambs) produkcióban volt látható. A veterán színész-rendező mellé Shia LaBeouf szerződött le.

Redford egy ex-Weather Underground katonát formál meg, aki már ügyvédként éli életét, az FBI pedig 30 éve próbál nyomára akadni. Egy ambiciózus riporter (LaBeouf) azonban lerántja a leplet, annak reményében, hogy hírnevet szerez magának közzéteszi személyazonosságát.

Neil Gordon regényéből Lem Dobbs készít forgatókönyvet, Dobbs korábban a Dark City, A szajré (The Score) és a Haywire szkriptjét tette le az asztalra.

Címkék: miújság könyvből film thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr923082675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása