Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Romániában játszódik a következő Farkasember története

2011.07.23. 20:54 koimbra 3 komment

Mint már beszámoltam róla az Universal a Farkasember gyalázatos bevétele ellenére továbbra sem küldi pihenni szörnyét. Újabb filmet terveznek, aminek nem lesz köze Joe Johnston rendezéséhez, a DVD-n megjelenő film rendezői székbe Louis Morneaut ültették bele. A forgatás szeptemberben veszi kezdetét Romániában, ahol a B filmesek előszeretettel dolgoznak.

Napvilágot (vagy inkább holdvilágot) látott a történet is. A cselekmény 1901-ben játszódik Romániában. A főhős neve Daniel lesz, akinek beteg édesanyját ápolja és orvosi iskolába jár. Majd egy csapat nomád vadász közé keveredik, akik le akarják vadászni azt a szörnyűséges lényt, ami a várost terrorizálja. Daniel és újdonsült barátja, Charlie mindent megtesz azért, hogy rájöjjön arra ki lehet a szörny.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr323092239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanosuke 2011.07.23. 21:43:46

gondolom az édesanyja lesz a Farkasember

Shyllard 2011.07.24. 15:52:08

Romániában játszódó Farkasember-filmből sztem kár lenne kihagyni a vámpírokat :D
süti beállítások módosítása