Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Animációs film lesz a Hack/Slashből

2011.07.25. 21:28 koimbra 1 komment

2008-ban jelentették be, hogy film lesz a Hack/Slash képregény alapján. Akkor Justin Marks ügyködött a forgatókönyvön, aki a Legend of Chun Li-t is írta, egy ideje viszont rájár a rúd. A Voltronhoz írt szkriptje a kukában landolt, a He-Man remake-et és a Zöld Lámpást inkább másra bízták. A fejesek nem voltak elégedettek a Hack/Slash esetében végzett munkájával, inkább Stephen Suscot kérték fel, hogy dolgozza át az irományát. A rendező Todd Lincoln effektes lehetett volna, majd Fredrik Bond lépett a helyére.

A Comic Conon kiderült, hogy már nem filmben gondolkodnak, hanem animációs formában próbálják megvalósítani a produkciót. A rendező Matt Pizzolo lesz, aki korábban Godkillert készítette. E szerint nem moziban fogják bemutatni, hanem majd DVD-n érkezik. 2008-ban még Megan Fox-t emlegették lehetséges főszereplőként, idővel Brea Grant vált a fő esélyessé, ám mivel az élőszereplős változat behalt, így a hangját fogja kölcsönözni Cassie-nek. Pizzolo azonban  elmondta, hogy zöld vászon előtt is fognak dolgozni és a roto-style animációt használják, szóval lényegében Grant nem csak megszólaltatni fogja a főhősnőt, hanem el is fogja játszani.

A képregényben Cassie-t követhetjük nyomon, aki városról városra utazik és sorozatgyilkosokra, illetve hozzájuk hasonló emberekre vadászik. Jason Voorhees vagy Michael Myers-szerű egyénekre specializálta magát.

Az alábbi képet Grant készítette magáról, amint éppen Cassie-ként pózol. Így ment Halloweenezni.

Címkék: miújság képregényből film animációhír hackslash

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr403097838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L'Angelus 2011.07.25. 23:21:53

R-kategóriát, jó reklámot és ötletességet!
süti beállítások módosítása