Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cuasck sorozatgyilkos lesz, Cage pedig elkapja

2011.07.27. 13:50 koimbra 2 komment

Hollywood újabb sorozatgyilkosról készít filmet, ezúttal Robert Hansen (róla részletesebben erre olvashatsz) kerül terítékre. Hansen családos alaszkai férfi volt, a pékre senkinek nem volt egy rossz szava sem, azonban kiderült róla, hogy 12 év alatt 24 nőt rabolt el és erőszakolt meg. Majd elvitte őket az alaszkai vadonba, ahol elengedte áldozatait csak azért, hogy vadászhasson rájuk.

John Cusack fogja játszani a sorozatgyilkost, őt Nicolas Cage próbálja elkapni. Scott Walker írta a forgatókönyvet, akinek eddig még semmihez sem volt köze az Álomgyárban, mindenesetre azt is elérte, hogy a rendezői székbe beleülhessen.

Címkék: igaz történet miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr123104314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2011.07.27. 14:08:56

Ebből még akár egy nagyon jó film is lehet.

COLT 2011.07.27. 18:48:22

Reméljük hogy nem csak lehet jó filmet csinálni belőle, hanem tudnak is. Alapjáraton Cage és Cusack nagyszerű színész, előbbit a szikla miatt annyira megkedveltem hogy bármilyen szart megtudok neki bocsátani, az utóbbi meg szimplán csak baromi nagy forma. Szóval minnél hamarabb, minnél igényesebben.
süti beállítások módosítása