Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tower Heist előzetes - Ez nem csak rablás, csak egy visszavágó

2011.07.28. 22:09 koimbra 5 komment

Ben Stiller nem volt benne a Tower Heist elsőként kinézett szereplőgárdájában. Eddie Murphy, Chris Rock, Dave Chappelle és Chris Tucker játszották volna a főszerepeket. Nos igen, első ránézésre mintha egy afro-amerikaiaknak készülő vígjátékot akartak volna csinálni. Majd Murphy fogta a batyuját és lelépett, a többiek pedig követték. Ekkor került a képbe Stiller, aki miatt átírták a forgatókönyvet és a producerek egy teljesen új irányba terelték a projektet, később Murphyt is visszacsábították. Melléjük Alan Alda, Gabourey Sidibe, Michael Pena, Casey Affleck, Téa Leoni és Matthew Broderick sikerült leszerződtetni. A rendezést Brett Ratnerre bízták.

Egy felhőkarcolóban játszódik a történet, ahol a munkaerő mindent megtesz a kényelemért és a nyugalomért. Ám egy wall street-i csaló miatt a személyzet bukja a nyugdíját, ezt nem hagyják annyiban. Úgy döntenek, hogy meglovasítanak tőle 20 millió dollárt, ehhez viszont kell egy "szakember", aki ismeri az efféle simlis dolgokat. Stiller alakítja a személyzet vezetőjét, Murphy korábban az ő karakterét játszhatta volna, így ő egy ex-sittest formál meg, aki segít a rablás kivitelezésében.

 

 

Címkék: trailer poszter vígjátékelőzetes tower heist

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr463108446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.07.28. 22:29:19

Brett Ratner jó akció-vígjátékokat tud rendezni, nomeg Matthew Broderick-kel minden jöhet :D Azért örülök, h nem egy fekete-komédia lett az egészből, viszont Eddie Murphy jó, hogy visszatért a fedélzetre, mostanság számomra inkább taszítónév volt egy-egy filmnél, viszont ennél a traileren is sokat tudtam már nevetni, szóval erősen hiszem, hogy végre helyrezökkent a fickó :)

Dean6 2011.07.28. 23:08:05

Eddie Murphy visszatérésének egy halovány reménysugara..De vártam már erre. Jónak néz ki,bár megint nem értem miért ilyen hosszú az előzetes... A poster sem rossz.
De csinálhatnák már a Beverly Hills-i Zsaru 4-et. :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.07.29. 11:39:27

Úgy tűnik, hogy Murphy végre humoros lesz...mikor volt ilyen utoljára?

Shyllard 2011.07.29. 17:03:58

@koimbra: Hát sztem legutoljára az Elvarázsolt kastély volt tőle tűrhető, bár azt még kisiskolásként láttam, szóval mai mércével lehet h az is egy kalap sz*r

Sanosuke 2011.07.29. 19:41:26

nekem a Showtime, I-spy, Fergeteges Forgatás tetszik tőle nagyon :)
süti beállítások módosítása