Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Furman is filmet készítene Escobarról

2011.07.30. 13:14 koimbra Szólj hozzá!

A kolumbiai drogbáróról, Pablo Escobarról többen szeretnének filmet készíteni, de eddig nem igazán lendült be egyik szekere sem. Joe Carnahan Killing Pablo tervezete Javier Bardem és Christian Bale főszereplésével valósulna meg, az Escobar címre keresztelt projekt mögött Oliver Stone és Antoine Fuqua áll producerként. Ebbe a sorba állt be Brad Furman, Az igazság ára (Lincoln Lawyer) rendezője, aki a Stone Village Pictures berkein belül munkálkodhat a vérengző kartellfőnök történetén.

Scott Steindorff producer Latino Keresztapának nevezte a filmet, elmondta, hogy bemutatják Escobar családját, a szervezetét és azt is, hogy miképp emelkedett ki a tömegből és hogyan hozta létre a világ egyik legnagyobb bűnszövetkezetét. A végén kisebb háború fog kialakulni a kolumbiai hatóságok és a drogbáró között.

Furman azzal viccelt, hogy nagyon örülne neki, ha Vincent Chase lehetne a főszereplő. Ezzel a kijelentésével a Törtetők (Entourage) azon részére utalt, ahol Adrian Grenier karaktere leszerződött a Medellin filmbe, ami szintén Escobarról szólt.

Címkék: igaz történet miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr963111736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása