Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heigl háziszellemet játszhat

2011.08.01. 13:20 koimbra 1 komment

Évek óta próbálja megvalósítani a Sony a Jeannie, a háziszellem (I Dream of Jeannie) sorozat filmes adaptációját, mindeddig kevés sikerrel. Ezúttal Katherine Heigl-t győzködik a főszereppel kapcsolatban, akivel talán összejöhet a produkció.

A sorozat 5 évadot (139 részt) élt meg, Larry Hagman és Barbara Eden voltak a főszereplők. Hagman egy űrhajóst formált meg, Eden pedig egy dzsinnt játszott, karaktereik egymásba szerettek és összeházasodtak.

2008-ban Rita Hsiao, a Mulan írója tett le az asztalra egy forgatókönyvet, Sheila Callaghan is papírra vetett egy verziót. Ekkoriban pletyka szinten Lindsay Lohant emlegették lehetséges főszereplőként.

Címkék: miújság sorozatból film vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr343116811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.08.01. 17:36:51

Ez is jó pocsék film lesz, lehet h a 60-as években elment egy ilyesféle produkció, de ma már nemhinném, h meg fogja állni a helyét...
süti beállítások módosítása