Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hell előzetes - Pokoli hőség a Földön

2011.08.03. 16:26 koimbra 1 komment

Roland Emmerich 2012-ben már elhozta a világvégét, idén 2016-ban teszi meg ezt. A Hell filmnek csupán a producere lesz, nagy szakértő a témában, szóval elvileg csak jó sülhet ki a dologból.

2016-ban járunk, a Nap elviselhetetlen forrósággal árasztja el a Földet, kietlen pusztasággá változtatja a bolygót. Az élelem és a víz nagy kincsnek számít. Egy csapatnyi barátra fókuszál a sztori, akik a hegyek felé tartanak, úgy gondolják, hogy ott talán több esélyük van vízre bukkanni. Azonban hamarosan kiderül, hogy nem csak a forrósággal kell számolniuk.

A német posztapokaliptikus filmet Tim Fehlbaum dirigálta, Németországban szeptember 22-én mutatják be, majd sorra kerül a többi ország is.

Címkék: trailer hell

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr163123119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemecsek ernő áruló 2011.08.05. 07:39:14

"Roland Emmerich" vs. "csak jó sülhet ki a dologból."
Őőőő... nem értünk egyet, de annyi baj legyen. :)
süti beállítások módosítása