Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Újabb előzetes A névtelennek

2011.08.05. 18:56 koimbra Szólj hozzá!

Régóta tervezgetik A névtelen (Anonymus) filmet, John Orloff még a 90-es évek elején írta a forgatókönyvet, majd egy időre a fiók mélyére került, mikor kijött a Szerelmes Shakespeare (Shakespeare in Love). Roland Emmerich kezébe 2001-ben került a szkript, aki mindig úgy gondolt a tervezetre, hogy ez lesz a következő filmje, azonban elég nehezen jött össze a költségvetés, elég kockázatosnak minősítették a projektet. A rendező azt mondta, hogy érdekes mód könnyen a kezébe adnak egy 150 milliós alkotást, de például 30 milliót alig tud előteremteni.

Az Erzsébet korabeli Angliában játszódik a cselekmény, a középpontban Edward de Vere áll, aki nem csak Erzsébet királynő szeretője, hanem remek műveket írogat, amelyeket aztán William Shakespeare néven adnak ki. Amerikában  október 28-án érkezik, hozzánk (mély levegő) 2012 február 2-án fut be.

Címkék: trailer anonymus thrillerelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr943128626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása