Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Van írója Lethem regényének a mozis verziójához

2011.08.06. 05:29 koimbra Szólj hozzá!

Több, mint egy éve derült ki, hogy David Cronenberg fogja elkészíteni Jonathan Lethem 1997-es regényének, az As She Climed Across The Table filmváltozatát. Sok víz lefolyt a Dunán, de csak most láttak hozzá a forgatókönyvhöz. Erre a feladatra Bruce Wagnert szerződtették le, aki elég érdekes választásnak tűnik. Wagner utoljára a Women in Film vígjátékot körmölte le, amit 2001-ben mutattak be, azóta csak State of the Union sorozaton ügyködött. Talán a legismertebb produkció, amihez köze volt az a Rémálom az Elm utcában 3. - Álomharcosok (A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors) horror volt. 

Lethem regényének a főszereplője egy fizikusnő, Alice, akinek sikerül létrehoznia egy úgynevezett lyukat a laboratóriumában, kaput a semmibe, amolyan tér-anomáliát, ezt a hölgy The Lacknek nevezi el. Alice pedig egyre jobban megszállottja lesz ennek, mondhatni beleszeret a semmibe..

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr103129219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása