Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Remake lesz a Phasma ex Machinából

2011.08.11. 20:12 koimbra 1 komment

Az Universal megvette a Phasma ex Machina jogait azzal a szándékkal, hogy remake-et készít belőle. A tervezet nem került egy fiók mélyére, hogy majd valamikor lesz belőle valami, hanem máris leszerződtették Nathan Parkert, hogy írja meg a forgatókönyvet. Ezen felül szóltak Gary Shore-nak, hogy üljön bele a kényelmes rendezői székbe. Shore reklámfilmesként ismert, majd leforgatta a The Cup of Tears rövidfilmet, amire többen felfigyeltek és esélyt kapott rá, hogy elkészítse az egészestés változatot.

A Phasma ex Machinában egy srácot bátyja nevel fel, szüleik elhunytak egy autóbalesetben. Már kiskorában elhatározza, hogy hogy megépít egy gépet, amelynek segítségével képes lesz kommunikálni a szellemvilággal. Felcseperedvén végre sikerült áttörést elérnie.

A rövidfilm előzetese

És a Cup of Tears trailere

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr413146795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2011.08.11. 20:16:58

Ez a Cup Of Tears jól fest, megnézném moziban is szívesen :)
süti beállítások módosítása