Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megérkeztek Budapestre is a törpikék

2011.08.22. 20:59 koimbra Szólj hozzá!

Budapestre is megérkeztek a törpök! A gálapremierre Törpilla, Okoska, és Ügyifogyi is eljött, hogy a hazai sztárokkal együtt közösen ünnepeljék ezt a törpénelmi pillanatot, amikor is a mozikba kerül első filmjük, méghozzá 3D-ben. Mindenki nagyon élvezte a mozizást megelőző fogadást, ahol a vendégeknek lehetőségük volt fotózkodni a törpsztárokkal, és különleges ételeket kóstolni egyenesen Aprajafalvából.

 A Hupikék törpikék 3D (The Smurfs, hazai bemtuató: augusztus 25.) díszbemutatójára Onyutha Judit gyermekei hupikékben érkeztek, és Szandiék is kékbe öltöztek, hogy az alkalomhoz illően fogadják a kék kis törpöket. Kökény Attila, Kovács Áron, Détár Enikő, Temesvári Andrea is a családjával érkezett a bemutatóra, Gubás Gabi pedig kisfiát hozta el, hogy a törpök legújabb kalandjait kettesben nézzék meg.

- Nem is számítottunk arra, hogy ekkora sikerünk lesz a mozikban is, és nemsokára már készülhetünk az újabb forgatásra, hiszen 2013-ban érkezik a folytatás. – mesélte el Törpilla a teltházas vetítést követően.

A törpök a héten a nagyközönség előtt is bemutatkoznak, augusztus 25-től minden mozinéző, és törprajongó örömére az egész országot ellepik a kék kis törpök.

Címkék: miújság hupikék törpikék

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr843171911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása