Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Levy rendezi a Frankensteint?

2011.08.25. 10:35 koimbra Szólj hozzá!

Jelenleg hét Frankenstein projekt kering Hollywoodban, a Fox úgy gondolta, hogy ez túl kevés és ők is beálltak a sorba. A stúdió azt szeretné, ha minél hamarabb körvonalazódna a film. Max Landis dolgozik a forgatókönyvön, méghozzá nem teljesen kútfőből, hanem Mary Shelley regénye alapján. A rendezést Shawn Levyre, az Éjszaka a múzeumban (Night at the Museum) alkotójára bízták.

Ez azt jelenti, hogy Levy valószínűleg elhagyja a Fantasztikus utazás (Fantastic Voyage) remake fedélzetét. Pedig már úgy tűnt, hogy vele megvalósul az alkotás, legutóbb azonban azt mondta, ha nem sikerült egy sztárt leszerződtetni a filmre, akkor veszi a kalapját és távozik. Will Smith-szel diskuráltak pár napja, de a találkozó nem mehetett simán.

Címkék: frankenstein miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr603179171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása