Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cooper az Umbra horror-thrillerben

2011.08.27. 18:54 koimbra 2 komment

Bradley Cooper elfoglalt ember, bírja szusszal, mindig van egy újabb projekt a naptárjában. Újabb forgatókönyv került a kezébe, az Umbra horror-thrillerben egy beruházási tanácsadót alakít, akihez eljut egy bizonyos hangfelvétel és máris nyakig süllyed egy kormányzati összeesküvésben. Kiderül, hogy bizonyos körök azt szeretnék, ha földön kívüli és az emberi kromoszómákat kereszteznék egymással.

Joe Carnahan és Steven Karcynski tollából származik a forgatókönyv, a rendezői székbe maga Carnahan csüccsent bele. A rendező és a színész a Szupercsapat (A-Team) sorozat filmváltozatán. Úgy volt, hogy a The Grey dráma esetében is egyesíthetik erejüket, de Cooper időegyeztetési problémák miatt lemondta, helyére Liam Neeson került.

Címkék: miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr963184311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bodyfiú 2011.08.28. 10:03:56

és mi a horror ebben a sztoriban?

Dean6 2011.08.28. 22:03:09

@Bodyfiú: Horror gondolom az ufós misztikus lények miatt,meg majd mutatják,hogy műtik,meg mi lesz belőle. :)
süti beállítások módosítása