Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tony Todd rendezni fog

2011.08.30. 11:17 koimbra Szólj hozzá!

Tony Todd horrorikon számos produkcióban volt látható, ugyan régen volt már a Kampókéz, de tipikusan az az arc, akiről rögtön beugrik, hogy kicsoda. Ha elkészülne egy horror Expendables, bérelt helye lenne benne. A színész hosszú pályafutása során eddig még egyszer sem állt be a kamera mögé, ám ennek is eljött az ideje. Todd úgy döntött, hogy megrendezi a Catalytic misztikus thrillert (esetében ezt inkább úgy kellene értelmeznünk, hogy horror).

A történetről eleddig annyit lehet tudni, hogy egy bűvész lesz a központi karakter, aki pont egy természetfeletti apokalipszis estéjén kel útra. Ez talán annyit jelent, hogy sok vérengző és csúnya lény lepi el a Földet? Mindenesetre arra ne vegyünk mérget, hogy az alkotás a mozikba fog kerüln.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr603190184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása