Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ed Helms a Le Mac remake-jében

2011.09.02. 10:46 koimbra 1 komment

Ed Helms az Office sorozatban már több, mint 100 részt letudott, a mozi világában a Másnaposok két részével aratott. A színész leszerződött a Le Mac francia vígjáték amerikai remake-jére, amelynek elkészítésében Ben Stiller Red Hour Films produkciós cége szerepet vállal. Helms nem csak a főszerepet vállalta be, hanem producerként szintén kiveszi a részét a munkálatokból.

Az eredeti alkotásban egy félénk bankár arra kényszerül, hogy felvegye rég eltűnt testvére személyazonosságát. Csakhogy a tesó teljesen más utakon járt, mint ő, csöppet át kell alakulnia, hogy hitelesen adja elő magát gengszterként és striciként.

Johnny Rosenthal állt elő a nagy (?) ötlettel, a forgatókönyvet szintén ő körmölheti le, a rendezői szék egyelőre még üresen áll. Az úriember mellesleg a Tapló télapó folytatásán (Bad Santa 2) is dolgozik.

Címkék: remake miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr593197418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.09.03. 11:49:32

Engem személy szerint egyre jobban idegesít, hogy Hollywood szinte már csak remakeben utazik.
süti beállítások módosítása