Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Urban a Dredd bíró filmről

2011.09.05. 10:38 koimbra 4 komment

A Total Film magazin elbeszélgethetett Karl Urbannal a Dredd bíró remake-jéről. A színész elmondta, hogy szerinte a Slyvester Stallonés verzió nagy hibát vétett azzal, hogy az általa megformált főhős levette sisakját, a képregényben ugyanis egyszer sem volt látható Dredd arca.

"Ha valaki ismeri Dredd bírót az tudja, hogy az évek alatt többször is levette sisakját, de soha nem mutatták az arcát teljes egészében. Ehhez ragaszkodtak az alkotók, ezzel ábrázolták  a törvény és jogrendszer arctalanságát. " - mondta Urban, majd folytatta. " Ha én elmennék egy Dredd bíró filmre és ha a főhős egyszercsak levenné sisakját, akkor kiderülne hogy néz ki. Ennél a pontnál belehánynék a popcornomba, mivel így már ez a valaki nem Dredd. A főszereplő egy titokzatos és rejtélyes figura. Mi jól közelítjük meg a témát és egy sokkal keményebb filmet csinálunk, amely teljesen hűen közelíti meg a képregényt. Odabaszós lesz."

Címkék: remake dredd bíró képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr533203638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2011.09.05. 10:58:55

remélem ebből a tökös, és nagyon korrekt hozzáállásból valami megmarad a film végére is.

Sanosuke 2011.09.05. 20:06:54

egy anno és most dredd stábbal leülnék szívesen beszélgetni.

vajon Stallone mit szól ehhez ?

skaven 2011.09.06. 20:14:57

ilyeneket mondtak az alien vs predator elott is... :D

Jerryco 2011.09.08. 17:21:45

Nem Remake kellene, hanem egy folytatás.
süti beállítások módosítása