Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Hódkórós állomás

2011.09.08. 20:29 koimbra Szólj hozzá!

Négy új filmre ülhettek be mától, dráma, horror és és thriller a felhozatal

Végső állomás 5 (Final Destination 5): A franchise következő felvonásában ezúttal egy hídszerencsétlenséget él túl néhány ember, hála egy fiatalember víziójának. A Halálnak azonban nem tetszik a dolog, a szerencsés túlélők nagy veszélyben vannak.


A hódkóros (The Beaver)
: Mel Gibson egy üzleti-és magánéletben is sikertelen fickót alakít, aki talál egy hódbábút, felhúzza a kezére és élő személyként viselkedik vele. Viszont a bábú segítségével hirtelen sínre kerül az élete. Jodie Foster dirigálta a filmet.


A bőr, amelyben élek (The Skin I Live In): Pedro Almodovar Antonio Banderas főszereplésével készítette el a produkciót. Banderas karaktere egy jó hírű plasztika sebészt játszik, aki egy olyan bőr megalkotásán fáradozik, amely mindennek ellenáll. Felesége évekkel ezelőtt megégett egy balesetben, szeretné meggyógyítani őt.


Angèle és Tony (Angèle et Tony): 2010-es francia dráma. Angéle nemrég került ki a sittről, lopásból él. Megismerkedik a halász Tonyval, akivel egyre jobban közelebb kerülnek egymáshoz.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr313212244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása