Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Közeleg a Hannibal Lecter sorozat

2011.09.12. 20:51 koimbra 3 komment

A francia Gaumont stúdió bejelentette, hogy létrehozta a Gaumont International Televison részlegét, amelynek székhelye Los Angelesben lesz és a nemzetközi tévés projektek finanszírozására és bemutatására koncentrál. Az első tervek között szerepel egy hat órás minisorozat Madame Tussaudról és egy Hannibal Lecterhez kötődő széria. Ennek címe Hannibal lesz és a sorozatgyilkosok között szép karriert befutó Lecter fiatalabb korát követhetjük benne nyomon, amikor még Will Graham loholt a nyomában.

Vajon képesek lesznek egy intelligens, komor, izgalmas és véres sorozatot összehozni? De a legfontosabb kérdés: Anthony Hopkins nélkül érdemes belevágni? Már készült egy olyan film, ami Lecter fiatalabb korára fókuszált, Gaspard Ulliel nem ütötte meg a mércét, elég nagy mellélövés volt leforgatni a produkciót. (A filmekről erre találsz egy írást.)

Címkék: sorozat miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr313221706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2011.09.12. 23:54:46

ez dexter majmolás semmi más. :(

Gradoran 2011.09.13. 07:08:24

Amit nem Thomas Harris ír,az valahogy nem tud érdekelni a témában.Nem egy jó ötlet a minisorozat egyáltalán. :(

game ower 2011.09.13. 18:27:54

Nem tudom miért majmolják lechter fiatalabb éveiröl készült filmet?Teljesen megállja a helyét úgy történetileg,mint a karaktert megformáló Gaspard Ulliel remek Játéka miatt is.
süti beállítások módosítása