Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Vanessa Hudgens a The Frozen Ground thrillerben

2011.09.12. 21:01 koimbra Szólj hozzá!

Pár hónappal ezelőtt tették közzé, hogy film készül Robert Hansen sorozatgyilkosról. A családos alaszkai fickó teljesen átlagos életet élt és senkinek nem volt vele semmi baja, ám lehullt a lepel és kiderült, hogy egy kegyetlen gyilkos lapul az ártatlanságot sugárzó arc mögött. 12 év alatt 24 nőt kapott el és erőszakolt meg, aztán elengedte őket a vadonban, hogy levadászhassa őket.

Hudgens az egyik áldozatát formálja meg, akinek sikerült elszöknie, de történetét nem akarja elhinni senki. Hansent John Cusack játssza, Nicolas Cage pedig egy zsarut alakít, aki megpróbálja elkapni.

A forgatókönyvet Scott Walker szállította le és megadatott a lehetőség számára, hogy ez a thriller legyen rendezői debütálása is egyben. 50 Cent producerként veszi ki a részét a munkálatokból.

Címkék: igaz történet miújság thrillerhír frozen ground

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr943221747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása