Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Remake lesz a tajvani Silk thrillerből

2011.09.17. 13:32 koimbra Szólj hozzá!

A Gold Circle Films megszerezte a 2006-os Silk (Gui Si) tajvani misztikus thriller remake jogait. Marko Kinget, Mary Kinget és Jonathwan Watterst kértél fel arra, hogy írják meg a forgatókönyvet, a trió dolgozott a cég másik filmjén, a Frankie & Alice drámán is. A tervek szerint az eredeti sztorit átdolgozzák és több helyen megváltoztatnak ezt-azt és egy Michael Chricton - Hatodik érzék ötvözet lebeg a szemük előtt.

Az eredeti filmben egy kutatócsoport rájön arra, hogy miképp lehet elkapni a szellemeket, így adja magát a lehetőség, hogy paranormális jelenségek körül vizsgálódjanak. Sikeresen elkapnak egy gyerek szellemét, majd egy szájról olvasni tudó nyomozót kérnek fel arra, hogy jöjjön rá ki lehet a szellem.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr523233913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása