Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Renner a King of Heist thrillerben

2011.09.21. 20:40 koimbra 1 komment

Jeremy Renner egyre feljebb és feljebb kapaszkodik, egyre ismertebbé válik a neve. A színész újra bankrablós produkcióban fog részt venni, ez a téma igazán fekszik neki, hiszen A tolvajok városában (The Town) is megmutatta, hogy teljesen passzol számára egy efféle szerep, ráadásul még Oscarra is jelölték.

A színészhez a The King of Heist forgatókönyvével kopogtattak be, Will Staples műve megtetszett Rennernek és leszerződött a filmre, amiben George Leslie-t fogja játszani. A fickó 1978-ban New Yorkban üzletembernek adja ki magát, de valójában egy rablócsapat összeállításán fáradozik. Végül 3 millió dollárt lovasítanak meg a Manhattan Savings Instituionsból.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr693244298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr.roper 2011.09.22. 00:02:47

Renner nem egy sztáralkat, furcsa hogy ennyire felkapták hollywoodban és már Tom Cruise székét is bitorolja a köv. lehetetlen küldetésben, szóval -bár nem reménykedem benne-de valószínű hogy hamarosan, kb. a Bosszú Angyalai, meg ezután a Heist-movie után már az ő hírértéke is jelentősen csökkenni fog, amolyan Shia LeBouffosan ha úgy tetszik, és itt persze nem a tehetséget szerettem volna összehasonlítani, hanem a jelenséget magát...:-))
süti beállítások módosítása