Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Winstead és Paul a Smashed dramedyben

2011.09.21. 21:00 koimbra Szólj hozzá!

Mary Elizabeth Winstead és Aaron Paul közel áll ahhoz, hogy aláírjon a Smashed dramedyre. A Super Crispy Entertainment produkciós cég szárnyai alatt formálódó filmet James Ponsoldt, az On the Black dráma alkotója fogja levezényelni, a forgatókönyvet szintén ő írta Susan Burke-kel karöltve.  Elvileg Blake Edwards 1962-es művéből, a Míg tart a bor és friss a rózsából (The Days of Wine and Roses) merítettek egy nagy adagnyi ötletet, de nem remake-ként kell rá tekinteni.

Winstead és Paul egy házaspárt alakíthatnak, akik bizony elég gyakran néznek a pohár fenekére, az alkoho enyhíti a kapcsolatukban dúló feszültségeket. A feleség aztán egy szép nap úgy dönt, hogy leteszi a piát, józan marad.

A feleség legjobb barátnőjét, aki egyben támogatója is Octavia Spencer játssza, Nic Offerman pedig annak az általános iskolának az igazgatóját alakítja, ahol Winstead karaktere tanít.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr113244449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása