Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Grey előzetes - Neeson a hideggel és farkasokkal küzd

2011.09.22. 10:35 koimbra 3 komment

Joe Carnahan a Szupercsapat (A-Team) után egy kisebb volumenű, de annál érdekesebbnek és izgalmasabbnak ígérkező filmbe vágott vele. Úgy volt, hogy a The Grey túlélőthrillerben Bradley Cooper lesz a főszereplő, azonban végül Liam Neeson szerződhetett le helyette.

A történet Alaszkában játszódik, néhány munkás éppen hazafelé tart, amikor repülőgépük lezuhan. A csontig hatoló hideg csak az egyik tényező, amivel számolnia kell a túlélőknek, az acsargó farkasok távol tartása már keményebb diónak ígérkezik. Az előzetest elnézve Neesonnak sokkal jobban elhiszem, hogy bepancsol egy farkasnak, mint Coopernek.

Címkék: trailer thrillerelőzetes the grey

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr983245331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

countrypecos 2011.09.23. 13:08:35

Hmm, megnézném!!!! :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.09.23. 14:48:33

@countrypecos: Én dettó:) Neeson bepancsol a farkasoknak meg keményen halad előre, szerintem jó kis thriller lesz.

countrypecos 2011.09.23. 15:10:53

@koimbra: Neesonnek nagy arányban jók a filmjei. :) Még az A-Team sem volt rossz, pedig én a sorozattól nem voltam elájulva.
süti beállítások módosítása