Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kevin Kline két szerepet játszhat Charlie Kaufman musicaljében

2011.10.01. 16:36 koimbra 1 komment

Még a nyáron esett szó arról, hogy Charlie Kaufman javában tervezgeti új filmjét, a Frank or Francis-t. Ekkor a történetről még alig szivárgott ki valami, viszont azt már tudni lehetett, hogy Nicolas Cage, Steve Carell és Jack Black lehetnek a főbb szereplők. Most újabb info érkezett a projektről. A film Hollywoodot fogja kigúnyolni musical formában.

 Carell játszhatja Franket, a sikeres és elbizakodott rendezőt, aki csalja a nejét. Black lesz Francis, az internetes troll, kritikákat írogat saját blogján és eléggé lehúzza Frank filmjeit, ami nem tetszik a rendezőnek. A fő a hangsúly a blogger és a rendező közötti összecsapásokra fog fókuszálni. Cage egy sikerest színész fog megformálni.

Kevin Kline duplaszerepben lesz látható, egyrészt Richard Wallert alakíthatja, akinek a Hiroshima című rendezése a világ legnagyobb bevételt elérő filmjévé vált. Másrészt Richard Head karakterét is ő játssza, Richard öccsének segít egy teljesen új termék kivitelezésében.

Címkék: miújság musicalhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr253270272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2011.10.03. 07:52:04

Én bírom Charlie Kaufman dolgait, szóval, jöhet!
süti beállítások módosítása