Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mi jön a Bosszúállók után?

2011.10.01. 18:55 koimbra 6 komment

Az Entertainment Weekly Kevin Feige-vel, a Marvel fejesével készített interjút, szóba került, hogy mi várható A bosszúállók (The Avengers) után.

Vasember 3 (Iron Man 3): 2013 májusában szeretnék bemutatni, Shane Black fogja rendezni, legalábbis egyelőre így néz ki.

Thor 2: Áprilisban látnának hozzá a forgatáshoz és Patty Jenkins rendezőt szeretnék megnyerni a filmhez.

Hangya (Ant-Man): Továbbra sincs elfelejtve, Edgar Wright a közelmúltban mutatott be egy kiváló forgatókönyvvázlatot, de még továbbra sem kristályosodott ki, hogy mikor lendülhetne be igazán a projekt.

Guardians of the Galaxy: Korábban pletyka szinten már felmerült, Feige azonban megerősítette, hogy valóban szeretnének filmet készíteni a csapatról. Csillagközi harcosokról van szó, minden egyes tag fajuk utolsó egyede. A galaxist védelmezik az agresszív űrlényektől. Feige szerint egy nagy űrkaland lehetősége rejlik benne.

Embertelenek - Inhumans: A Kree földönkívüli faj kísérletezései során alkották meg saját szuperkatonáikat, akiket a Földre küldtek, hogy a megfelelő pillanatban lecsapjanak az emberiségre. Ám végül lefújták a tervet, az Embertelenek azonban nem mentek haza. Feige szerint egy X-Men-szerű filmre van kilátás, amely a Bosszúállók nyomvonalán haladna.

Címkék: miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr33270500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gisss 2011.10.01. 19:44:30

A Hangyára vagyok a legkíváncsibb. Nem a koncepció miatt, hanem Edgar Wright miatt :) Már csak Simon Pegg kéne főszerepre :D

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2011.10.03. 18:57:09

@doggfather: Készült Nick Fury film, ráadásul David Hasselhoffal a főszerepben.;)

Hát eléggé elcsüggedtem, mikor megláttam Edgar Wright nevét. A két filmje amit láttam, a Vaskabátok és a Haláli hullák hajnala nagyon nem tetszettek.

L'Angelus 2011.10.03. 21:53:41

A Nick Fury filmből szerintem remake fog készülni. Hasselhoffnak pedig marad a két sorozata.

NZ79 2011.10.09. 14:05:57

Mi jön a Bosszúállók után?
A képregény-film műfaj kifulladása....
Láthatóan teljesen erre állt rá Hollywood, és addig facsarja a lehetőséget, amíg teljesen unalmassá, érdektelenné válik a képregényfilm-műfaja...Batman és Superman még komoly sikert fog aratni,de többi hős..max amerikában, vagy a képregényfanok körében.

L'Angelus 2011.10.09. 17:25:33

@NZ79:
Batman nem fejeződik teljesen be. Szerintem - a donneri Superman közmondását kifordítva - "a sorozat lesz a film, a film lesz a sorozat". A stúdió nem fogja parlagon hagyni a márkanevet, és ha már így alakul, ez lenne az ideális forma szerepeltetni.

A Warnernek súlyosan össze kell majd szedni magát a Zöld Lámpás 2.-vel meg Villámmal, különben küszködő idők várnak a képregényfilmekre kalkuláló vezetőségre.
süti beállítások módosítása