Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még lehetséges, hogy összejön Heijningen Jr zombis filmje

2011.10.04. 10:04 koimbra 1 komment

Zack Snyder zombis filmmel, a Holtak hajnalával (Dawn of the Dead) robbant be Hollywoodba, az élőholtaknak később sem fordított hátat, ugyanis producerként megpróbálta összehozni az Army of the Dead-et. Úgy 2007 tájékán Matthijs van Heijningen Jr. ült bele a rendezői székbe, aki azóta ledirigálta A dolog (The Thing) előzményét és e miatt mostanában sok interjút ad. Egyikben feltették a kérdést, hogy mi történt a zombis filmmel.

"Úgy 2008 októberében a Warnernél a film előkészületein dolgozunk, de a költségvetés egyre csak nőtt és nőtt, főleg azért mert Las Vegasban kissé bonyolult forgatni. Majd jött a pénzügyi válság, a Wall Street összeomlott és a Warner jégre tette a projektet. Pedig már megvolt a forgatókönyv, a szereposztás, de szétesett a tervezet. Nagyon drága film lett volna. " - mondta Heijningen, de hozzátette, hogy még mindig érdekli az alkotás, majd elmondta, hogy olyasmit is láthatunk majd benne, hogy zombik megerőszakolják a nőket, aminek hatására hibrid élőholtak születnek.

Az Army of the Dead története a nem túl távoli jövőben játszódik, ahol Las Vegast karantén alá vonták. Egy nőt küldenek a városba, hogy vizsgálja ki mi állhat az élőholtak feltámadása mögött, de csapdába esik. Apja zsoldoscsapatot szervez, hogy kiszabadítsa.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr683277237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pvissza 2011.10.12. 13:44:54

"majd elmondta, hogy olyasmit is láthatunk majd benne, hogy zombik megerőszakolják a nőket, aminek hatására hibrid élőholtak születnek."
hajjaj... :(((
süti beállítások módosítása