Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Újabb előzetes a Tintinnek

2011.10.05. 16:08 koimbra 2 komment

Steven Spielberg és Peter Jackson az Európában felettébb népszerű képregényfigurából, Tintinből készített animációs filmet. A trilógia első felvonását Spielberg dirigálta, a folytatást elvileg Jackson vezényli le.

A Paramount az Universallal közösen finanszírozta volna a produkciót, utóbbi elsőként 30 millió dollárt pakolt bele a motion-capture technikával készülő alkotásban. Történt azonban, hogy az Universal hirtelen meggondolta magát, a mo-cap számukra nem hozott sokat a konyhára, a Rém rom (Monster House) és a Beowulf sem termelte meg a kívánt összeget. Ezért úgy döntöttek, hogy kihátrálnak a projekt mögül, ekkor jött képbe a Sony, de ők csak úgy szálltak be a tervezetbe, hogy megígérték nekik lesz harmadik rész is.

Mint látható az előzetes igencsak kalandos történetet ígér, sőt mintha Spielberg magától nyúlta volna a motoros-bazookás jelenetet.

Nem Spielberg az első, aki filmet készít Tintinnel a főszerepben. 1961-ben mutatták be a Tintin and the Golden Fleece-t, majd 1964-ben érkezett a Tintin and the Blue Oranges. Állítólag Spielberg ezekből is merített inspirációt, a két film előzetese alant látható. Érdemes még azért megemlíteni az 1947-es stop motion The Crab with the Golden Claws-t és a 72-es Tintin és a cápató rejtélye animációs alkotást is.


Címkék: trailer 3d tintin képregényből film animációelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr913280346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krumplicukor1987 2011.10.06. 10:13:24

Lehet nekem van fura ízlésem, de az 1964-es film (így az előzetese alapján) jobban tetszik mint ez az új animációs furcsaság.

Dean6 2011.10.06. 11:48:48

Szerintem jól néz ki! Én premier napján nézem.
süti beállítások módosítása