Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

My Week With Marilyn előzetes

2011.10.06. 11:19 koimbra 1 komment

2009 augusztusában dobták be Scarlett Johansson nevét a My Week With Marilyn filmmel kapcsolatban, később kiderült, hogy rajta kívül még Kate Hudson, Amy Adams és Michelle Williams is szerepel a listán. Három hónappal később bejelentették, hogy Williams játszhatja az egykori szexbombát és színésznőt, Marilyn Monroe-t. Állítólag a többieket meg sem hallgatták, Williams volt az egyetlen, akit behívtak a próbára és teljesen meggyőzte a producereket. Nem ment ilyen könnyen Colin Clark megformálójának meglelése, végül Eddie Redmayne-t szerződtették le, később Emma Watson is csatlakozott a szereplőgárdához.

A történet szerint Monroe egy forgatás miatt érkezik Londonba, ahol Laurence Olivier (Kenneth Branagh) megbízza asszisztensét, Colin Clarkot hogy legyen mindenben szolgálatára a színésznőnek. Clark naplót vezetett ezekről a napokról, ami alapján készült a produkció. E szerint az asszisztens valóban mindenben szolgálatára állt Monroe-nak. Alant látható az előzetes, ami alapján leszűrhető, hogy Williamshez tökéletesen passzol ez a szerep.


Címkék: trailer igaz történet drámaelőzetes my week with marilyn

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr973282143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atkakukac1989 2011.10.06. 12:17:36

Egyre jobban elgondolkodik az ember, hogy ez akár még egy átlagon felüli mozi is lehet. Az alakítások nagyon hitelesnek tűnnek így a trailerből. Remélem a film is ütős lesz.

Bár a szereplőgárda miatt simán beülnék rá, már akár holnap is.
süti beállítások módosítása